Вълшебна супа за тънка талия

Моника Белучи изглежда адски секси, но понякога дори и тя си прави супата на мадам Жеста

Вълшебна супа за тънка талия | StandartNews.com

Френската диетоложка Мадлен Жеста знае тайната на вечната младост

Целият свят знае, че французойките притежават по-малки или по-големи тайни оръжия в извайването на своята грация и прелест. Но не са чак толкова много хората, които са наясно с една от най-важните рецепти в живота на красивите и стройни жени - супата на Мадлен Жеста.

Известната диетоложка твърди, че именно в нея се крие кодът на вечната младост. При това - без всякакви мистификации. Взимате шест средно големи глави лук или толкова стръка праз, няколко домата - в краен случай може и от консерва, зелка, две зелени чушки, целина и кубче зеленчуков бульон. Нарязвате продуктите на средно ситни парченца и ги заливате с вода. Подправяте със сол и пипер на вкус. Варите 10 минути на силен огън, а после - да къкрят на слаб. Така зеленчуците ще омекнат максимално. Яжте от супата колкото пъти на ден ви душа иска. Винаги щом усетите глад - дори и от нерви. Но, разбира се, без хляб. В супата няма нищо от онези "неща", които водят до тлъстини. Минималното количество въглехидрати в нея се изгарят на мига. Ето меню за седмица.

Първи ден - плодове и супа на корем. Само без банани, те са за финала. Пийте много вода. Втори ден - зеленчуци и супа. Те могат да бъдат сурови, сготвени или консервирани - но последните са солени или мариновани. Марулята е за предпочитане. И тук имате супербонус - печен картоф, при това с масло. Трети ден - сбор от менюто на първите два, но без картофа. Четвърти ден - прибавете бананите. Пети ден - супа, сварено или печено телешко, плюс домати, колкото желаете. На другия ден - повтаряте. На седмия - отново зеленчуци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай