14:05 ч.

09.02.17

1 мин.

0

1

0

Само един нов ресторант с три звезди на "Мишлен"

от Стандарт |

Само един нов ресторант с три звезди на "Мишлен"

52 заведения загубиха рейтинг в елитната класация


Днес във Франция се проведе едно от най-големите събития в света на куларното изкуство. "Мишлен" представи гайда си за 2017 г. 27 ресторанта получиха най-високата оценка - 3 звезди. Сред тях има само 1 нов - 1947 г, който се намира в хотел "Шевал блан" в курорта Куршевел. Това се дължи на шеф Яник Алено. Той фигурира при елита с още един ресторант - "Людоен" в Париж.


86 заведения се окичиха с 2 звезди, а 16 от тях са нови. 503 са ресторантите с 1 звезда, а там има и най-много нови 57.


Сред новаците в класацията най-добре се представя Париж със 70 заведения. 52 пък са ресторантите, които загубиха статута си и им махнаха по 1 звезда. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:29 · 12.02.2017
А няма ли и кой да дава звезди на Българските Хотели и ресторанти, има нужда от Мишлен в България.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент