Роналдо набивал супа по нощите

Роналдо набивал супа по нощите | StandartNews.com

Зеленчуковата супа е едно от най-любимите неща на Кристиано Роналдо. Това разкри шеф Елио Лоурейро. Майсторът от години се грижи за стомасите на португалските национали. Той разкри, че макар и проста, супата е доста вкусна. Интересно обаче е, че Роналдо я консумирал само среднощ.

"За никой не е тайна, че за него манджа номер 1 е "Bacalhau a Bras". Това са парчета от риба с картофени пръчици увити в яйца и лук. Готви се бързо и е разпространено в цяла Португалия. Той обаче го яде рядко. Спазва стриктен режим и от време на време си позволява волности. Всяко излишно кило му струва пари", обяви шеф Елио. "Той е богат, храни се само в най-добрите ресторанти. Може да се каже, че е луд на тема гурме. Така че небцето му е много изтънчено. В Англия за пръв път е опитал ризото и сега много го обича. Пада си по различни вариации, но най-вече с фунги", продължи да разказва пред свои колеги в Бразилия Лоурейро.

Яденето обаче не може и без добро вино за прокарване. Особено при португалците. Роналдо залага на портото, но то трябва да е отлежало поне 2 години. Другата му страст е пържена полента (б.р. ястие типично за Южна Америка, което наподобява качамак). "Макар и милионер, Роналдо си остава момче от Мадейра. А там полентата върви с телешко на шиш", завършва един от любимите готвачи на звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай