Светци градят храм на здравето

Св. Мина дал макет на комплекса, а Николай Чудотворец посочил името на архитекта

Светци градят храм на здравето | StandartNews.com

Храм на здравето, невиждан от цял свят, трябва да изникне в България. Мистериите на "Стандарт" научиха, че всичко за градежа било спуснато свише - от макета на зданието до името на архитекта. Междувременно била създадена фондация, която уредила собствеността на земята, готов бил и архитектурният план.

Зад центъра стои народната лечителка Вера Тодорова. Манастирският комплекс вероятно ще функционира като духовната лечебница на чудотвореца Жоао де Деус в Бразилия. Заради латиноамериканския лечител ежегодно край столицата отсядат хиляди туристи, поклонници и пациенти. Подобно нещо предстои да се случи и у нас, но в още по-голяма степен. В това уверявали светци, под чиято диктовка наченал планът през 1994 г.

През годините до днес първо свети Мина дал скиците на сградата, а после св. Николай посочил името на архитекта преподавател във ВИАС. За това свидетелстват народната лечителка Вера Тодорова и нейни пациенти. По думите им чрез сънища и видения всичките започнали да получават напътствия от светиите кое, как и къде да стане.

Небесни скици

При народната лечителка леля Вера дошла училищната директора в Кюстендил Катя П. "Беше с много тежко заболяване. Излекувахме я заедно със светците. Тя може би защото беше математичка, веднъж седна и започна да чертае триъгълници на пода. Много триъгълници с точните размери на листа. Като ги сглобихме, после са образува строен макет на храм с кръст по средата, който свети Мина бе поискал", разказва Тодорова.

След известно време друга болна по време на сеанс извикала с думите "Пред мене застана свети Николай Чудотворец. Бързо записвайте името на някакъв архитект ми казва - Димитър Андрейчин".

Името обаче нищо не говорело на свидетелите и самата лечителка. Много скоро по неведоми пътища тя научила, че това е преподавател по архитектура във ВИАС. "Бях много притеснена, като му се обадих, а човекът взе, че ме изненада, и без да се опъва, благодари на Бог, че е избран измежду всички за този храм. Той ще бъде обединяващ всички религии с цел лечение. Ще се казва "Свети Мина". Вече съществува на духовно измерение. Исус Христос е отворил портал за връзка с небесата. Остава само да го съградим", убедена е 71-годишната Вера, която набира средства за реализация на святото по думите й дело.

Пазителите

На 1 май в 12,30 по обяд сензитиви и поклонници направили първа копка на посоченото свише място - село Балдево, местността Ратиките. Участници в събитието споделиха, че първата им задача била да почистят в астрално отношение територията от изгубени души. Преди много години точно там били изклани деца. Техните призрачни сенки чакали векове наред, за да бъдат освободени.

"Много младенци били посечени. Тези деца понякога се явяваха в хола ми, болните ги виждаха и плачеха неудържимо с тях", разказва народната лечителка. Когато пристигнали на мястото, нейната помощничка Илка започнала да копае с голи ръце земята на едно определено място. После завила свещи на осмица и ги палила, докато не изгорят съвсем. Така по думите на медиумите били освободени душите на невръстните жертви, погинали от сатър. Някои от тях обаче сами избрали да останат, за да пазят мястото, посочено за храм портал. Той трябвало да бъде обединяващ религиите, тъй като така заръчали светиите.

Звездна врата

Според апокрифна история на същото място в община Гърмен преди хилядолетия действали лечителите Нестор и Арда, които вършели чудеса с помощта на много въздигната в цивилизационно отношение раса. Мястото - старгейт (звездна врата), отново било активирано с поставяне на невидим генератор в земята. Над нея пък невидими същества отворили портал за връзка с измерението на светците.

"По света вече са oтворени много такива портали, но най-силният ще бъде в България. Над мястото има пирамида - знакът на Бог отец. Това означава, че храмът е съграден на духовно ниво, остава да се сътвори на материално. В центъра на комплекса поставете колона, която ще свърже храма горе с този на земята. Който я прегърне, ще получава изцеление и знание. Някои ще виждат историята на човечеството такава, каквато не е писана досега. Ще се даде да се пише нова книга със стойността на Завет на новото време. Не от един, а от мнозина ще се пише. Ще се разгръщат високи качества, на каквито не сте предполагали, че сте способни. Останете чисти и ги влагайте в светлината. Дарове много ще се излеят върху България, но ги обречете на Бога и в служба на доброто. Раздавайте светлина и не търсете отплата. Отворете сърцата си и не се страхувайте, че някой може да ви нарани. Останете над страха и болката, живейте в радостта. Навремето от тази земя в България е тръгнала семката на божието знание и сега ще стане така", гласяло едно от откровенията, спуснати от Небесата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай