"Сигнал" с безплатен мегаконцерт за 40 години на сцената

"Сигнал" с безплатен мегаконцерт за 40 години на сцената | StandartNews.com

Музикалният юбилей се осъществява с подкрепата на Fibank

Легендарната рок банда „Сигнал" отбелязва 40 години на сцена с безплатен мегаконцерт в София. Музикалният юбилей ще се проведе на 29-и септември (събота) 2018 г. на Голямата поляна в Южния парк от 18 часа. Събитието се осъществява с подкрепата на Fibank (Първа инвестиционна банка), които са генерален спонсор и осигуряват свободен вход за всички желаещи да се насладят на вечните хитове на Йордан Караджов, Владимир Захариев, Александър Мариновски и Георги Янакиев.
В 40-годишната си история бандата има записани над 200 песни, 25 албума и хиляди изнесени концерти. Сред най-известните им песни са „Да те жадувам", „Липсваш ми", „Мина и Лора", „Сляп ден", „Спри се", както и безспорните хитове „Сбогом" и „Може би". През 2011 г. група „Сигнал" се сдобива със своя звезда на Алеята на славата.
„40 години сме активно на сцена и изобщо не мислим да спираме. Любовта към публиката изгражда музикалната химия помежду ни. Имаме нужда да сме на сцена и да даваме, и да получаваме тази енергия, която кипи на концертите ни", отбеляза вокалистът Йордан Караджов.
„Сигнал" обещават невероятно шоу, взрив от емоции и много настроение на 29-и септември. За това ще се погрижат и трите подгряващи банди „Хоризонт", „Афект" и „Елит". Входът е свободен, а качествената музика – гарантирана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай