Посланици и банкери се срещнаха с Краля на шансона - Култура - Стандарт Нюз


18:50 ч.

29.11.17

2 мин.

0

0

0

Посланици и банкери се срещнаха с Краля на шансона

от редактор |

Посланици и банкери се срещнаха с Краля на шансона

Шарл Азнавур, който излиза утре вечер в "Арена Армеец" за един от последните грандиозни концерти в 70-годишната си феноменална кариера, се срещна с посланици и бизнес представители в Международния център на Уникредит Булбанк.


„За бъдеш успешен, трябва да си работлив и да обичаш това, което правиш", сподели Кралят на шансона. Той е убеден, че единствено всеотдайната работа може да ни направи наистина добри професионалисти. Самият Азнавур признава, че без подкрепата на семейството си не би могъл да балансира добре между личния и професионалния живот.


Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк приветства достойно световноизвестния артист. „Смятам, че може да се обръщаме към Шарл Азнавур с "Негово величество". Той наистина е легенда заради невероятния принос, който има към културата", обясни банкерът. По покана на Левон Хампарцумян известният български изпълнител с арменски корени Рафи Бохосян също поздрави лично Шарл Азнавур за визитата му и получи съвети от първа ръка за това колко постоянен трябва да си в кариерата си.


Посланиците на Армения и Франция - Техни превъзходителства Армен Саргсян и Ерик Льобедел - също поздравиха легендарния певец и композитор, който продължава да е в чудесна форма и на 93. Срещата с него помага на всеки да почерпи мъдрост и одухотвореност, бяха категорични късметлиите, които успяха да общуват с Азнавур. Тази година той стана първият френски изпълнител със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Парижанинът е и един от рекордьорите за най-дълголетен артист на съвременната музикална и театрална сцена. Ученикът на Едит Пиаф казва, че е от най-големите късметлии на земята.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент