Народният готов с изненади за "Театър пред театъра"

Първите 200 билета вървят с подарък само в деня на детето

Народният готов с изненади за "Театър пред театъра" | StandartNews.com

За всички деца до 16, които доведат родителите си на касите на Народния на първи юни, билетите за спектаклите от "Театър пред театъра" ще бъдат на половин цена. Но само първите 200, които купят талон за 30 лева, ще получат и подарък за спомен – брандирана тениска. С много изненади за почитателите на академиците ще стартира летният месец - най-вече за тези, които са планирали да изживеят незабравими вечери с второто поредно издание на „Театър пред театъра".

Програмата включва девет спектакъла на откритата сцена и трибуни, които ще се издигнат в пространството пред красивата барокова сграда. Откриването е на 30 юни с концерта „България – земя благословена", на 1 и 2 юли е „Калигула" със субтитри на английски език, на 3 юли гостува Театър „София" с „Госпожа Министершата", на 4 и 5 юли е „Животът е прекрасен", на 6 юли –„Сако от велур", на 7 юли – „Швейк" и на 8 юли – спектакъл-хепънинг „Опит за летене".

Билетите за всички представления са по 10, 15, 20, 25 и 30 лева.

На първи юни една от атракциите на щанда на Народния в Детския панаир е макетът на дъсчения театър „Основа", на чието място днес се издига една от най-красивите сгради в България. Посетителите ще могат да видят как са изглеждали сцената, зрителските места, вътрешната част и фасадата на театъра преди повече от 100 години. Специално за събитието няколко от младите актьори в театъра, ще представят музикално шоу, облечени в атрактивни барокови костюми. Стелиан Радев, Павел Иванов, Гергана Змийчарова, Ева Данаилова и Джулия Бочева ще пеят и свирят от 14, 30 часа, като ще изпълнят музика и от спектакъла, с който театърът ще открие театралния сезон през есента – „Един безумен ден" по Бомарше с режисьор Михаил Петров.

Теодор Елмазов също ще се включи в образа на атрактивен глашатай, който ще кани всички на събитието „Театър пред театъра".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай