Криско представи автобиографията си „Пътят нагоре" в хотел „Маринела"

Над 3000 копия от книгата бяха поръчани онлайн преди официалното й пускане на пазара

Криско представи автобиографията си „Пътят нагоре" в хотел „Маринела" | StandartNews.com

Кристиан Талев-Криско представи биографията си "Пътят нагоре" („БГ книга") пред журналисти в зала "Силует" на столичния хотел "Маринела".

Извървял дълъг път - от ученик в Априловската гимназия в Габрово /макар и роден в София/ до най-популярния съвременен хип-хоп артист в България.

"Той е „един от най-мъдрите хора, които познавам", казва за него режисьорът Кирил Кирилов-Кико. "Това не е точно автобиография. В книгата има лични неща, но има и неща, които биха били полезни на всеки изпълнител, който иска да успее в музикалния бизнес. Запазих много за себе си и умишлено не ги казвах в интервюта, за да издам книга и да стана мръсен милионер", с усмивка казва хитмейкърът. Според него книгата има друга цел - да накара повече млади хора да четат. А на въпроса какво ще кажете на родителите, които няма да разрешат на децата си да купят и прочетат книга на скандален рапър, Криско отговори: "Бих ги посъветвал първо те да я прочетат".

Книгата на Криско вече официално е в продажба в книжарниците, а още преди официалното й пускане на пазара над 3000 копия бяха поръчани онлайн от читатели в България, Македония и Съединените щати. "Пътят нагоре" ще бъде представена на мини-турне из България, което – както се пошегува Криско - „ще ми е първото, на което няма да пея".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай