"Изтриват" Кевин Спейси от готов филм заради сексскандала

"Изтриват" Кевин Спейси от готов филм заради сексскандала | StandartNews.com

Режисьорът Ридли Скот е решил да премахне изцяло Кевин Спейси от вече завършения филм "All the Money in the World"("Всичките пари на света"), който още не е пуснат по кината. Причината е скандалът за сексуалните посегателства във филмовата индустрия, в който беше замесено и името на Спейси. "Нетфликс" вече обявиха, че спират сериала "Къща от карти" и други продукции с участието на звездата. 

Сцените във филма с негово участие ще бъдат заснети наново с друг актьор - 87-годишния Кристофър Плъмър. 

Ролята, в която Плъмър замества Кевин Спейси, е на метролния магнат Жан Пол Гети в история за отвличането на внука му Джон Пол Гети трети през 1973 г. Според публикации на американски медии, Ридли Скот от самото начало е искал Плъмър за ролята, но е бил притиснат да вземе по-известно лице. 

Продуцентската компания "Сони" оттегли филма от ежегодния фестивал на Американския филмов институт, който започва следващата седмица. Пемиерата на лентата се очаква на 22 декември.

Часове преди обявяването на решението за тази промяна бяха огласени нови обвинения за сексуален тормоз срещу Кевин Спейси. Бивша телевизионна водеща заяви, че той е посегнал на сина й, който е в тийнейджърска възраст, миналата година в ресторант в Нантъкет. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай