Хитовият сериал ROGUE с премиера само по VIVACOM Arena

Хитовият сериал ROGUE с премиера само по VIVACOM Arena | StandartNews.com

Специалният 24-часов филмов канал VIVACOM Arena ще зарадва почитателите на киното с ексклузивна премиера на първия сезон на криминалния екшън сериал Rogue. Тя ще бъде на 11-ти април (вторник) от 21:00 ч.

Rogue проследява драматичната история на полицай Грейс Травис, чието дете става жертва на улична престрелка, докато тя разследва под прикритие най-мощното и опасно мафиотско семейство в града. Изпълнена с чувство за вина, Грейс Тревис се заема лично със случая, без да подозира, че е свързан с работата й като полицай под прикритие. Разкъсвана от мъка и съмнения и в търсене на възмездие, тя ще трябва да се съюзи с главата на мафиотската фамилия, което ще донесе нови опасности и неочаквани обрати.

В ролята на полицай Травис зрителите ще видят нашумялата английска актриса Танди Нютън, известна с участието си във филмите "Мисията невъзможна", "В преследване на щастието" и хитовия сериал на НВО – Westworld.

Сериалът Rogue ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч., а повторенията на епизодите ще вървят всяка сряда, четвъртък и вторник от 16:00 ч.

„Много се радваме, че можем да представим на зрителите на филмовия ни канал VIVACOM Arena сериала Rogue. Той е много динамичен и показва живота на едно ченге под прикритие, раздвоено между жаждата за лично отмъщение и желанието да опази своята фалшива идентичност в подземния свят. В момента в Щатите върви четвъртия сезон на сериала, което е доказателство за неговото качество и интересен сюжет. VIVACOM продължава да инвестира в качествено видео съдържание, което да бъде налично на много платформи – традиционните за платена телевизия, както и в платформите за видео по поръчка и мобилно гледане на съдържание с TV GO", коментира г-жа Христина Борисова, мениджър „Продукти и услуги" във VIVACOM.

За нетърпеливите киномани и фенове на екшън криминалета, епизодите на сериала ще са налични предварително във Video On Demand платформата, която е част от IPTV услугата на VIVACOM. Всеки петък ще се качват следващите 3 епизода на сериала, които предстои да бъдат излъчени само по VIVACOM Arena. По този начин клиентите на интерактивна телевизия от VIVACOM ще имат възможността да гледат Rogue в удобно за тях време и преди ефир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай