Български илюзионисти блеснаха в Амстердам

Български илюзионисти блеснаха в Амстердам | StandartNews.com

Български илюзионисти шашнаха публиката на Amsterdam magic show. Магичният форум, който събира професионалисти от цял свят и се провежда традиционно в Холандия, е много популярен сред гилдията и поклонниците на нейните фокуси.

Организатор на събитието е Фриц Алкемаде, който наскоро посети страната ни за фестивала на илюзията "Златна котка". Именно тогава той е останал прехласнат по изпълненията на Венсан Петров и Дани Белев и ги е поканил като гости на Amsterdam magic show.

"Всички билети бяха напълно разпродадени. Имаше зрители от Холандия, Шотландия, Египет, Франция, Германия, Гърция и дори България. Публиката е много интелигентна. Изключително освободени хора, дошли да се забавляват", споделя впечатления от изживяването Венсан. И добавя: "Независимо какво казваме за България, когато водещият обяви имената ни, последваха силни аплодисменти".

Йордан Белев, който е и организатор на фестивала "Златна котка", пък разтопил сърцата на зрителите в Амстердам с романтичен трик.

За финал родните спецове представили стряскащ номер, който се прави само от най-смелите в бранша. В него участват телефонът на човек от публиката, зарче и метален чук, който само при една грешка може да се стовари с всички сила върху екрана на телефона.

След финала на шоуто Венсан и Йордан получили покана за лятното издание на магическия форум в Амстердам, когато всъщност събитие ще празнува ЧРД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай