21:50 ч.

19.09.17

2 мин.

0

1

0

Актриса от "Столичани в повече" чете детска книга за Свети Лука Кримски в мола

от Николина Александрова |

Актриса от "Столичани в повече" чете детска книга за Свети Лука Кримски в мола

Младата актриса Стефания Кочева, ще участва в представянето на детската книга "Свети Лука Доктора" този четвъртък в Плей парк(Мол България) от 18.00 часа. Тя ще прочете откъс от нея и ще сподели кои моменти от житието на свети Лука Кримски, на когото е посветена книгата, са я впечатлили най-много. Самата Стефани споделя, че за първи път , когато е прочела книжката "Свети Лука Доктора" е била впечатлена, защото не е знаела за този велик по думите й човек, който е станал светец. Откъсът, който ще прочете тя, обаче остава в тайна и всеки, който присъства на презентацията на новата детска православна книга ще го чуе лично от нея. Автор на православното четиво е журналистът Ангел Бончев. Той направи и филма за свети Лука Кримски "Светителят хирург". Книгата "Свети Лука Доктора" е антипод на цялата агресия, която ни залива от заобикалящата ни среда, за това все по-често чуваме и за агресията сред децата, каза автора Ангел Бончев. "Свети Лука Доктора" може да бъде разгледана и като оазис на спокойствието и благодатта за подрастващите. Най-използваната дума в нея е добро. Дават се и конкретни примери за добротворство и за това, че Бог ни е дал разсъдък, за да можем да сме източници на доброто. Много е силен и цитатът на свети Лука Кримски , който гласи : "Главното в живота е винаги да се прави добро на хората. Ако не можеш да направиш голямо добро, постарай се да извършиш поне малко добро". Книгата "Свети Лука Доктора" е създадена с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

путараш · 16:22 · 27.09.2017
Че какво може да направи тази "актриса", освен да ХВАЛИ ПИЗДОСТАН!
Нима някой очаква да каже на децата МОЛИТВАТА НА СВЕТИ ФРАНЦИСК???
Нееее
Само пиздостански светии трябва да хвалим!
Ха сега дано обясни поне свети Лука Кримски какъв е - украинец? Пиздостанец?

Забележка: Пиздостан е държава=сатрапия в Азия, известна с масовото производство на ПИЗДИ-проститутки! Което е основната износна стока на тази сатрапия
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент