17:45 ч.

28.03.17

1 мин.

0

0

0

В новата постановка на Марий Росен: ченгето Бенишев продава екстази в мола

от редактор |

В новата постановка на Марий Росен: ченгето Бенишев продава екстази в мола

Ованес Торосян се влюбва в жена си, която пък е 14-годишен гей, докато Михаил Милчев от театър „София", познат на цяла България като Бенишев от „Под прикритие", търгува с екстази и човешки страсти в новата постановка на Марий Росен „Shopping and Fucking " по пиесата на Марк Рейвънхил. Дебютът на представлението е тази вечер. А то се играе на нестандартно място - магазин на строителни и селскостопански материали в столичен мол. 


Рейвънхил предлага шокиращ поглед върху разлагащият се свят на едно отчаяно поколение, чийто храм е мола. Сурова смес от черен хумор и мрачна философия, историята разкрива живота на Марк, Роби, Лулу, Гари и Брайън.
Лулу, Марк и Роби под един покрив и делят всичко – легло, храна, топлина. Всеки един от героите се играе от двама актьори, които представляват душата и разума на персонажа си. Ирина Андреева и Боряна Пенева са Лулу, Роби е в плътта и кръвта на Милко Йовчев и Благой Бойчев, а Марк това са Ованес, чувствата, и Ивайло Драгиев – рационалния хероиноман, който решава да се лекува. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент