Театър в Силистра пусна билети на промоция

Театър в Силистра пусна билети на промоция | StandartNews.com

Коледните промоции завладяха и храма на Мелпомена. Силистренският драматично -куклен театър пусна предпразнично намаление на билетите си 3 в 1. Всеки зрител, който иска да се възползва от офертата може срещу билет от 10 лева да гледа 3 спектакъла, обясни директорът на театъра Златина Станева.

Промоционалната програма предлага на публиката тридневен театрален маратон, който стартира на 9 декември с комедията на хърватския драматург Миро Гавран „ Търси се нов съпруг". На следващата вечер в афиша е пиесата на Недялко Йорданов „Село накрай света", а на 11 вечерта ще се играе драмата на Орли Даков „46 крачки". Зрителите, които не са настроени за маратон в залата, могат да изберат да гледат само един от празничните спектакли срещу билет от 5 лева, уточниха от театъра.

Подаръкът на силистренските театрали към публиката не е изключение за трупата в крайдунавския град. В дните около Великден театърът пусна семейни билети за детски спектакли, които позволяваха на цели фамилии да идат заедно на театър, като родители и деца гледат спектаклите на цената на едно зрителско място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай