14:25 ч.

12.04.17

1 мин.

0

0

0

Роналдо и Чехов в Хасково

от Стандарт |

Роналдо и Чехов в Хасково

Хасковският театър "Иван Димов" представя премиерата на "Ако Роналдо беше Чехов" от Кенан Тополян, постановка Елин Рахнев Фото Славян Костов


"Ако Роналдо беше Чехов" е втората пиеса на загадъчния автор Кенан Тополян, която трупата на хасковския театър "Иван Димов" превръща в спектакъл под режисурата на Елин Рахнев – след огромния успех на „Дубльори". Според градските легенди тъкмо известният драматург има нещо общо с идеите и обратите в атрактивния сюжет, чиито саундтрак подписва отиличният музикант Георги Георгиев, прочут като Жоро от култовата група "Остава".


На сцената в Хасково за премиерата ще излязат Иванка Шекерова, Стефан Цирков, Добриела Попова, Стелиян Николов, Николета Малчева, Димитър Атанасов, Петър Влайков. Антон Павлович Чехов и Кристиано Роналдо са главните герои в новата творба на Кенан Тополян, отново изтъкана от нестандартна драматургична партитура. А тя е: В този объркан свят има място и за Чехов, и за Роналдо, дори и за Меси. Героите са актьори, които репетират „Три сестри", но звездата на „Реал Мадрид" непрекъснато ги вкарва в други светове. Следващите представления ще бъдат в Пловдив и София.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент