Първи снимки на порасналия Хари Потър

Първи снимки на порасналия Хари Потър | StandartNews.com

В нета пуснаха първи снимки на актьорите, които ще изиграят порасналия Хари Потър и семейството му. Пиесата "Хари Потър и прокълнатото дете" ще се играе пред публика за пръв път съвсем скоро - предпремиерата е на 7 юни в Англия. 

Сам Клемент ще се въплъти в образа на "прокълнатото дете" от заглавието - Албус Сивиръс Потър, един от синовете на порасналия вече герой на магьосническия свят Хари Потър. 

Попи Милър пък ще е зрялата вече Джини Потър - съпруга на Хари и малка сестра на добре известния на феновете Рон Уизли. Джейми Паркър ще изиграе обичаният от милиони деца и възрастни по света Хари Потър - "момчето, което оживя". В пиесата обаче магьосникът, преборил Волдемор, вече ще е зрял мъж с три деца. 

Създателката на поредицата за Хари Потър Дж. К. Роулинг не пропусна да коментира актьорския състав, който е натоварен с тежката задача да придаде живот на продължението за историята на Хари. "Джейми просто вече е Хари. Наистина е облекчение да го гледам, той се справя с образа толкова добре", споделя авторката, цитирана от BBC. 

Феновете вече се опитват да разпознаят по снимката детайли за това какво се е случило с любимите им герои през годините между последната книга и пиесата. Синът на Хари и Джини обаче е с тъмна училищна роба без герб на нея, така че не е ясно дори в кой от четирите домове на училището за магия "Хогуортс" е разпределен. 

Пиесата е разделена в две части. Основната сюжетна линия в нея отново се върти около любимия на всички магьосник, който вече е станал татко. Финалът на поредицата за Хари Потър даде на феновете само бегъл поглед върху семейството на Хари, 19 години след голямата му победа над Онзи-който-не-бива-да-се-назовава. 

Хари и Джини имат три деца - Албус Сивиръс, Джеймс Сириус и Лили Луна. Как обаче едно от тях става "прокълнатото дете" - предстои да разберем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай