Кирил Ефремов ухажва Албена Павлова

Кирил Ефремов ухажва Албена Павлова | StandartNews.com

Четирима герои търсят щастието в "Случайна среща", новия спектакъл на Сатирата

Кирил Ефремов ухажва Албена Павлова по всички правила на романтиката в новата постановка на Сатирата "Случайна среща". Зрителите, сред които и много колеги на актьорите, изпълнили камерна зала "Методи Андонов", останаха приятно изненадани от особената енергия, виталност и човечност, която излъчват героите в пиесата на Ерик Чапъл. Романтичната комедия ни прави съпричастни с проблемите на четирима герои, които се опитват да започнат наново своя живот след преживяна криза в интимния им свят. Лиз, Джуди, Клайв и Малкълм опитват късмета си на "Срещата на необвързаните". Традицията повелява да се представиш там в най-добра светлина, послъгвайки за несъществуващи успехи и благополучно служебно положение. В тази вечер на флирт и заблуди персонажите попадат неочаквано в свои минали нелепо-комични или искрено-сърдечни моменти. В пиесата има неочаквани обрати, а героите се оказва, че не са това, което изглеждат на пръв поглед. Кирил Ефремов играе за отличен, а героят му е не просто печен ухажор, но истински творец. Докато се опитва да свърже приятеля си Клайв с Джули, започва да флиртува с предизвикателната и суховата Лис- героинята на Албена Павлова и умело действа, за да събори защитните й сили. Разбира, че също като вечерта, животът е пълен с изненади. А коя е Бет Търнър е най-голямата загадка в историята.

"Ерик Чапъл е един непознат драматург за българската публика, но доста известен в Англия като автор на 27 комедии и успешен създател на телевизионни ситикоми. За мен беше удоволствие, че успях да открия тази пиеса, тъй като рядко срещам добра комедийна драматургия. Това е интелигентен текст, който с много чувство за ирония и самоирония успява да ни въведе в проблемите на героите. Една романтична среща във времето, опит да възродим чувства, които са загрубели и загубили с напредването в живота", каза пред националното радио режисьорът на спектакъла Бойко Илиев.

Кирил Ефремов, Албена Павлова, Жанет Иванова и Кирил Бояджиев са в ролите на четиримата герои, които търсят отново щастието. Сценографията е на Нина Пашова, а по танците работи Светлин Ивелинов
Официалната премиера на "Случайна среща" е довечера от 19.30 часа, а следващите представления са на 16 и 29 ноември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай