Икари за братята Бахарови
Марин Янев празнува 75 с "Майстори"


07:20 ч.

27.03.18

1 мин.

0

1

0

Иван Иванов слиза от Оборище за Икар

от редактор |

Иван Иванов слиза от Оборище за Икар

Иван Иванов, който отдавна предпочита спокойствието на пангюрското село Оборище пред суетата на столицата, временно ще напусне своя провинциален дом, превърнал се в негова крепост от доста години насам.


Големият актьор е обещал на шефа на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, че лично ще прибере Икара за чест и достойнство довечера на церемонията в Народния театър.


Предишният път, когато Иван беше мощно аплодиран от публиката за поредния си приз, беше през 2015-а на София филм фест. Оттогава фаворитът на няколко поколения кинаджии не се е вясвал нито на премиера, нито на каквото и да било друго събитие в София. Преди време наруши усамотението, за да посети сънародниците ни в Берлин, където по покана на културния ни център там представи свои книги и раздаде автографи.


Както се шегува сериозно самият Иван, той откровено предпочита да си гледа кефа в Оборище - дори не пише нова проза или стихове, да не говорим, че хич и не гледа филми. Но за международният ден на театъра, 27 март, ще се види с колеги и приятели.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:12 · 30.03.2018
Поредния дълбокозаслужил човек,дал целия си живот и енергия на българското кино,обичан от публиката-спомнете си "Всичко е Любов","Комбина" и много други филми,отвратен от нравите в гилдията.Сега,с късна дата-Икари,покани,нам кво си.Простотията и липсата на ценностна система ще ни затрият отвсякъде.То всъщност е свършен факт.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент