Алекс напусна Армията

Алекс напусна Армията | StandartNews.com

Чувствам се преродена, написа Сърчаджиева във Фейсбук

Александра Сърчаджиева обяви, че излиза от щата на армейския театър. Решението й бе публикувано във Фейсбук, а поздравленията от приятелите й не закъсняха. "Вече не съм част от трупата! НАПУСНАААААХ!!! И сега се чувствам като преродена: Свободата Санчо е на върха на копието! Не ми пука! Имам един живот и няма да си позволя да завися от некадърници!", заяви дъщерята на Пепа Николова.

Актрисата не разкрива какви са били мотивите й. Тя е на военната сцена от 2006 година. Осемте години явно вече идват в повече на младата звезда и тя е решила да потърси друго място за изявите си. Нейни колеги обаче намекват, че е влязла в конфликт с част от ръководството на театъра вероятно поради това, че отново ще е водеща на "ВИП брадър" с Ники Кънчев. Алекс ще е в ролята на разказвач, за да повдига завесата на екшъна в Къщата. Алекс играе в някои от най-касовите постановки на Армията.

Там обаче на щат остава мъжът й - Иван Ласкин, също класически бунтар. Дали Сърчаджиева ще остане на хонорар, за да няма смени в спектаклите, може само да се гадае.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай