08:40 ч.

20.12.16

1 мин.

0

0

0

Стари и млади майстори в "Нюанс"

от Стандарт |

Стари и млади майстори в "Нюанс"

Прекрасни платна на Ярослав Вешин, Иван Мърквичка, Златю Бояджиев, Светлин Русев и на още стари и нови майстори на живописта, графиката, рисунката, скулптурата, керамиката и ръчно изработената хартия гледаме от 23 декември в елитната галерия "Нюанс". До 7 февруари в елегантното столично пространство публиката ще се наслади на сборната експозиция "Зимни акценти" с още произведения от Енчо Пиронков, Стоимен Стоилов, Николай Панайотов, Александър Мутафов, Любен Зидаров, Лили Владимирова, Дарина Янева, Росен Тошев, Владимир Пенев... Изложбата е своеобразно пътуване във Времето - от края на XIX век до наши дни. Пътешествие, предложено с изискан вкус и автентично вдъхновение от художничката галеристка Лили Владимирова и нейния екип. Пред зрителите ще се отворят прозорци към близки и далечни реалности, изпълнени с фантазия, смелост, пъстрота, очакване. За феновете на авторската бижутерия са изящните малки пластики на Ивайло Дженев и фините изработки на Чавдар Чушев. Работите на изгряващите артисти и на класиците са ценен подарък - цените им варират от 300 до 150 000 лева.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент