20:05 ч.

22.02.18

2 мин.

0

1

0

Руският бал - Шостакович и блясък на корони

от редактор |

Руският бал - Шостакович и блясък на корони

Традиционният Руски бал събра елита на един от най-емблематичните адреси в столицата - Къщата с часовника. Прекрасно декорираните зали посрещнаха гостите за уелкъм дринк с прочута руска водка, а цигански оркестър допълваше шумоленето на коприна и тафта. Сред първите бяха бизнесдамите Ивана Скендерова, Славка Каравелова, Капка Амзина, Рената Чапароска, Теодора Жилкова, Мария Теофилова, Силвия Шонлебе... С царствена походка по червения килим мина топ нотариус Милена Георгиева, която показа изключително старание спрямо дрес кода. Сред специалните гости беше и Ирена Соколова, лидер на Жени-ГЕРБ и областен управител на Перник.


Познавачите на добрия вкус видяха колекцията "Версай" на дизайнерката Поля Кинова, която също бе част от престижното множество. Великолепният глас на Армения Артур Надосян изпълни руски песни, а Християна Дънкова от "Гласът на България" получи номинация за предстоящия национален конкурс "Певец на годината". Тя хвана микрофона за руски шлагери, а после гостите танцуваха на Шостакович. Лауреатът от "Пирин фолк" Антонио Симеонов извиси глас за фолклорни бисери. В програмата спонтанно се включи и Дарко Релускоски от Македония, който разпали кръвта на виповете с бисери от балканската музика.


Руският бал събра средства за друго благотворително събитие - Британско-българския бизнес бал в Лондон през октомври. Повечето от присъстващите дами носеха своите диаманти и тиари. Датата на Руския бал бе нарочно определена така, че да съвпадне с тази на възкачването на трона на първия монарх от династията Романови. На благотворителния търг бе продадена и книгата на принцеса Олга Романова за нейния и на предците й живот. В тежката обстановка се отличаваха още политикът Антония Първанова, финансистът Кольо Парамов със съпругата му Вяра, бизнесдамите Елена Кристиано, Анелия Петкова, нотариус Весела Ивчева, адвокат Стоян Стойков, топ стоматологът д-р Смилен Смилов, които щедро участваха в благотворителната томбола и търг.


Модната гледна точка на сезон пролет-лято бе акцентирана с феерични материи, лукс, бляскави аксесоари и топъл грим, каквито посочват източниците на добрия вкус за тази година. Царицата на цветовете, бледата мента, бе избора на няколко от дамите, които блестяха със собствена и отразена светлина. Черен и червен хайвер бяха сред блюдата в многостепенното меню.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 01:22 · 26.02.2018
Само Две от жените са облечени горе долу сносно, Мъжете от толкова разбиране на дрес код са сложили ризи които се носят с вратовръзка а не с пеперуда, ризите за пеперуда са с яка от крила..... като се научат какво и кога се носи тога да пишат че знаят кода на обличане, който е видно че не знаят.Та и на снимка ги показате за по сигирно...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент