Разиграват на търг подкова на цирков кон

Разиграват на търг подкова на цирков кон | StandartNews.com

"Предоставям къщата си в Синеморец за почивка на талантливи деца от Ямбол", обяви олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева при представянето на предстоящите акции на "Фондация "Енчо Керязов".

На 28 януари 2015 г. в града на богиня Диана ще бъдат наградени победителите в конкурса, организиран от големия цирков артист. Това са деца от региона със забележителни постижения в образоването, изкуството и спорта. След церемонията е галаспектакълът със световни величия на манежа: най-големия клоун на нашето време Давид Ларибле, жонгльора рекордьор на Гинес Александър Кобликов, най-търсената украинска вариететна актриса Ала Клища. Патрон на събитието е Магардич Халваджиян.

Освен специална пластика и много подаръци победителите ще получат и сериозна парична сума. Търг на 3 декември в "Библиотеката" ще осигури голяма част от необходимите средства. За наддаване ще бъдат предоставени снимка с автограф на Жералдин Чаплин, на която актрисата е с баща си - великия Чарли Чаплин, фланелка на Роджер Федерер, губернаторска чаша на Арнолд Шварценегер, колекция от 11 култови филма с подпис от Стефан Данаилов, подкова на кон от директора на швейцарския национален цирк "Кни", диск с посвещение на DJ Bobo и още много други. Кувертът за търга е 60 лева, а билетите за спектакъла в Ямбол вече се продават на цени до двадесет лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай