Порноактрисата Сторми Даниелс отново атакува Тръмп

Порноактрисата Сторми Даниелс отново атакува Тръмп | StandartNews.com

Сторми Даниелс е най-търсената жена в Америка, твърди мъжкото списание Penthouse за порно звездата от новата си корица. Както се знае, въпросната актриса беше забъркана в скандал с Доналд Тръмп. Президентът на Щатите се оказа заподозрян в извънбрачна авантюра със секси тигрицата. От изданието твърдят, че в интервюто си Сторми "говори честно за абсолютно всичко", започвайки от предполагаемата й афера с държавния глава.

Не е изключено в изповедта й да има пикантни подробности, които заради цензурата не могат да се появят в масовите медии. Поредният брой на Penthouse ще се появи на щатския пазар в началото на май и се очаква да направи милионен тираж.

Ако спечели заведеното от нея дело срещу Тръмп, Даниелс се кани да дари сумата от 130 000 долара - тя твърди, че е получила толкова, за да мълчи - на неправителствената организация "Планирано родителство", при това от името на Тръмп и на адвоката му Майкъл Коен. Няма съмнение, че подобен жест ще бъде хвърлена ръкавица в лицето на президента, който - въпреки всички хипотези за изневери на жена си Мелания - е доста консервативен, що се отнася до организации, които целят популяризирането на контрацепцията и абортите по уважителни причини. Едва ли някой се съмнява, че гастролът на Сторми в списанието е гарниран с доста предизвикателни снимки. Тя за втори път гостува на страниците му след дебюта й през 2007-а. Оттогава е истинска любимка на екипа и на читателите.

Освен всичко друго, Даниел даде и едночасово интервю в предаването The View по ABC. В ефир тя обясни надълго и нашироко, че иска да говори и че не се страхува от заканите. И подчерта, че не използва скандала за слава или за да сложи край на участието си в индустрията, бълваща "филми за възрастни". Сторми допълни, че не се срамува от миналото си и от професията си. На въпроса защо след заплахите за физическа разправа през 2011-а не е отишла директно в полицията, Даниелс обясни, че това би означавало да признае пред целия полицейски участък, че е правила секс с Доналд Тръмп. А и по онова време съпругът й не е знаел за аферата й с тогавашния бизнесмен и настоящ държавен глава. Сторми не успя да отговори убедително на въпроса защо една жена би спала с мъж, който не намира за привлекателен. Въпросът беше очевиден намек за изявленията й, че Тръмп дори не се доближава към представите й за красавец и чаровник. Но не пропусна да бъде гадна до край, обяснявайки на водещия, че жените понякога правят секс с мъжете от съжаление. На финала Сторми категорично заяви, че единственото, което цели и което иска е истината - само истината и цялата истина.

Версията на Сторми, че Тръмп я е свалил още на първата им среща през 2006-а, е подкрепена и от вече бившия й мъж Майк Мос. След разкритията много медии дебатираха дали Мелания ще подаде молба за развод. Но водещите американски издания коментираха, че е малко вероятно това да се случи заради някаква порно актриса. Още повече, че тя не може да навреди на президента, тъй като той открай време е абониран за скандалите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай