10:30 ч.

26.11.17

1 мин.

0

0

0

Откриват изложба на българска художничка в Европарламента

от редактор |

Откриват изложба на българска художничка в Европарламента

Изложба на българската художничка Любов Тотева ще бъде открита в понеделник, 27.11, в сградата на Европейския парламент. Художничката ще представи 30 свои творби в стил „Арт Наив" в Европарламента, а изложбата ще продължи до 22.12.2017 г.


Любов Тотева завършва Художествената Академия през 1976 г., специалност „Монументална живопис". Има множество реализирани проекти „Стенопис и мозайка" в цяла България, търсена е също за изрисуване на църкви и параклиси.
След 1980 г. се впечатлява от стила „Арт Наив" в живописта и започва да създава картини в този стил. Има множество предложения за участия с изложби в чужбина и постоянно пътува. Реализирала е успешно над 20 самостоятелни изложби в цял свят – Италия, Франция, Сърбия, Румъния, Чехия, САЩ и др.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент