Никол: Разстоянията между мен и Григор не са проблем

Никол: Разстоянията между мен и Григор не са проблем | StandartNews.com

"Не бих давала съвети за любовта. Аз съм като всички останали момичета. Обаче не се влюбвам лесно. А случи ли се, е много силно и дълбоко", признава Никол Шерцингер пред "Сън".

Певицата, която е жури в британския "Х фактор", споделя, че тя и любимият й Григор Димитров никога не са се разделяли и успяват да комбинират ангажиментите си така, че да се чуват постоянно, когато всеки гони графика си.

Секси брюнетката е категорична - разстоянията между двамата не са проблем. Засега Шерцингер не прави конкретни планове за деца, тъй като е убедена, че всичко е в ръцете на Бога. "Един ден със сигурност ще имам голямо семейство", не се колебае тя. Американката е убедена, че възрастта е само число, което няма общо със състоянието на духа.

Самата тя се чувствала на 21 и не се изживява като възрастен човек. Що се отнася до предишната й връзка с Люис Хамилтън, всичко приключило, когато пилотът подсказал, че нещата между тях няма да се получат така, както на нея й се иска.

Никол давала всичко от себе си през седемте години, в които са били заедно, но насрещната реакция не била адекватна. И понеже е жена, която не понася провалите, казала "довиждане" на Хамилтън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай