Мик Джагър в супер форма, заби 22-годишна

Мик Джагър в супер форма, заби 22-годишна | StandartNews.com

Мик Джагър върти любов с 22-годишната продуцентка Нур Ал Фалах, разкриха папараци в Париж, където беше последният европейски концерт на "Ролинг стоунс" от последното им засега турне "No Filter".

74-годишният вокалист на легендарната група и новата му приятелка са прекарали серия от романтични вечери и нощи във френската столица, твърдят информатори на "Дейли мейл". Любовните гнезда са били в две локации - частния апартамент на Нур в тузарско предградие на Париж и луксозните покои на Джагър в хотела му. Екзотичната брюнетка по принцип живее в Щатите, но тя е била специален гост на грандиозното шоу, което за пореден път доказа, че за някои личности възрастта е просто досадна статистика.

"Мик е в супер форма - все същият неустоим чаровник. Няма никакво намерение да забавя темпото. Но дори и колегите му са изненадани, че толкова млада и красива жена като Нур дойде в Париж, за да се види с него. Тя е много уверена и добре образована", коментира "Сън".

В ролята на Купидон е влязъл продуцентът Брет Ратнър. Мик Джагър напоследък е бил самотен, след като се раздели с 31-годишната балерина Мелани Хамрик, майка на осмото и най-малко дете на музиканта - 10-месечният Девро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай