07:15 ч.

13.12.16

1 мин.

0

1

0
Майстори в "Сезони"

Анатолий Станкулов


Великолепни живописни платна, графики, керамики и скулптури на майстори от различни генерации показва от днес елитната столична галерия "Сезони". Всяко от произведенията в традиционната коледна изложба базар е мощен и уникален израз на артистичния дух. "Изкуството, което подарявате, показва колко много държите на човека и колко много цените неговата индивидуалност, неговите чувства и надежди", коментира мениджърът на "Сезони" Маргарита Видралска и уточнява, че цените започват от 100 лева. Сред авторите на творбите, които провокират с богатство на идеи и креативност, са Дора Бонева, Елка Гьорева, Вълчан Петров, Светлин Русев, Ненко Балкански, Вера Лукова, Георги Каракашев, Анатолий Станкулов, Иван Нинов, Антон Цанев, Рафаил Георгиев-Рафо, Магда Абазова, Захари Иванов, Гергана Змийчарова, Петринел Гочев, Албена Щениовска – Еглофф, Юлиан Месса, Силвия Илкова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

· 10:19 · 13.12.2016
3 ПРАВИЛА ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ И ПРЕМАХНЕТЕ ХЕМОРОИДИТЕ ... виж в сайта на "Завещавам Ви здраве"
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент