Макраме и Фаберже изкушават булките

Съвременните младоженки бягат от класиката към футуризма

Макраме и Фаберже изкушават булките | StandartNews.com

Роклите, с които бившата разведена холивудска актриса Меган Маркъл се превърна в херцогиня на Съсекс продължават да вълнуват международния моден свят.

"Много ми харесват. Дама, която влиза в династията на Елизабет Втора, трябва да изглежда точно така на сватбения си ден - в стила на най-изтънчените кралски традиции. Никакви излишни украси, никакво разточителство. Двата модела просто греят с чистотата на линиите и с перфектната изработка", коментира експертът Анелия Петкова, която представя жанровите тоалети "Брайдъл фешън". Сред най-големите хитове сред булките продължават да бъдат феериите "Проновиас", "Ензоани", "Модека", "Бадли/Мишка", но към челните места в класацията са се устремили и творенията на "Таормина", "Лисбоа" и "Елизабет Грейс".

"На почит са тоалетите, които са почти изцяло ръчна изработка. Материите са луксозни, а дизайнът е иновативен. Роклите блестят с кристали, декорирани чрез техниката Faberger. Гамите са две - с нежните пастелни нюанси и с нежните студени тонове, от кварц до глетчер, от екрю до синьо. Фаворит е дантелата macramé и нейните съчетания до пет вида в една рокля, като естествената коприна е както основен материал, така и в подплатата на одеждите, за да бъдат красиви, удобни и луксозни. Модерната булка бяга от класическата сватбена визия - тя е свободна, различна и ултра модерна, носеща духа на XXI век и неговата динамика. Така трябва да изглеждат съвременните градски принцеси - футуристични, но и много елегантни", уточнява Анелия Петкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай