17:55 ч.

13.12.16

1 мин.

0

0

0

Христина Бицова с дебютна фото изложба

от Стандарт |

Христина Бицова с дебютна фото изложба

Талантливата фотографка Христина Бицова ще направи дебютната си изложба "Настроение" от 14 до 18 декември в артгалерия "Нюанси" в София. Младата дама е родом от Благоевград. Тя завършва Софийския университет специалност музикална педагогика. В своята творческа кариера има сериозни постижения в областта на дизайна и книгопечатането като има решаващо участие в изготвянето на представителни албуми и издания свързани със спортното и олимпийското движение.


Нейната творческа сила е насочена към търсенето на духовността и преживяването на човешката личност, която тя разкрива чрез езика на фотографията зад сивотата и отчуждението на съвременния свят. Христина Бицова е творец, който старателно избягва афиширането на своя художествен свят търсейки истински духовен диалог не чрез показността, а със силата на посланието на своите образи, които разкрива чрез оригиналността на своя зрителен ъгъл отразяващ дълбоко емоционалния и хуманен светоглед на авторката.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент