Goto: Да подарим бъдеще на недоносените деца на България

Бижута с диаманти и скъпоценни камъни на стойност над 1 000 000 лева участваха в търг за подкрепа на недоносените деца

Goto: Да подарим бъдеще на недоносените деца на България | StandartNews.com

Българският ювелирен бранд Goto Jewellery and diamonds организира благотворителна галавечеря и търг на бижута под мотото "Да подарим бъдеще на недоносените деца на България!" в столицата. По време на подготовката на събитието стойността на участващите бижута с диаманти и скъпоценни камъни надхвърли 1 000 000 лева. Основната цел на организаторите от Goto Jewellery and diamonds беше чрез набраните средства да бъде подпомогната новата социална програма на фондация "Нашите недоносени деца" за комплексна подкрепа на децата и техните семейства чрез широк спектър от терапевтични услуги. Голяма част от недоносените бебета се инвалидизират, ако не бъдат бъдат своевременно открити редица здравословни проблеми и ако не се извършват редовно необходимите терапии. Мерки за предотвратяването или за драстичното им редуциране могат да бъдат взети само във възрастта от 0 до 7 годинки, но за много родители този финансов разход е невъзможен. По тази причина мултибрандът Goto Jewellery and diamonds организира бляскавото събитие, с което да подпомогне именно семействата на такива дечица.

Сред продадените артикули, участващи в търга, беше колие от бяло злато, обсипано с диаманти и един централен диамант, затворен в планински кристал, част от новата колекция на Maison Tatiana Fabergé, посветена на прочутата балерина Анна Павлова. Магнетичното бижу беше купено за 5000 лева, а златно колие за 4000 лева на Utopia със соленоводна перла, комбинирана с един диамант, подари на съпругата си адвокат Георги Хорозов. Колие от бяло злато на leBebé с медальон във формата на силует на момченце от розово злато, прегърнало диамант от двете страни беше продадено за 1250 лв. Дъщерята на бизнесмена Давид Михайлович Кети Коблианидзе си тръгна с мобилен телефон на Tonino Lamborghini за специалната за търга сума от 2500 лева, а собственикът нa бижутерийната компания Jasmine Gold Билал Ахмадов - с магнум бутилка шампанизирано вино Tonino Lamborghini за 1500 лева и сребърен комплект от детска чаша с лъжичка с позлата, ръчно производство на фирма Zografov and Son за 1000 лева. Освен това бяха продадени куверти на стойност 3360 лева, а дарителската кутия събра 470 лева.

Истинско мини съзвездие от деца подкрепи каузата на недоносените деца. Музикалните изпълнения на очарователните Валерия Стоянова, Борис Трайков, Диана и Георги Чаушеви трогнаха представителите на българския бизнес елит и ги направиха съпричастни към проблема. Водещ на събитието беше Ники Кънчев, а сред гостите бяха забелязани още Кристина Патрашкова и рапърът Pavell. Благотворителната галавечеря приключи под нежните звуци на цигулката на Диляна Николова и саксофона на Кирил Македонски в столичния ресторант Porto Maltese. Каузата подкрепи и българският Интернет портал Dir.bg като медиен партньор на събитието, Асоциация за подкрепа на децата и множество други компании - Hulchi Belluni, Suulin Gioielli, Jasmine Gold, Nadir Metal Rafineri, Roberto Botticelli, Vega Star Premium, Qwell Collagen Water, Logodaj Winery, Dirk Bikkembergs, сп. Гост, сп. Code M и The Good taste club.

Кампанията "Да подарим бъдеще на недоносените деца на България!" е част от традиционната благотворителна дейност, развивана от Goto Jewellery and diamonds.

"Вярвам, че когато получаваш, трябва и да даваш. В обществото ни каузите, които имат нужда и заслужават помощ, не са малко, и за съжаление, тази необходимост няма да изчезне. Ето защо ние няма да спрем да помагаме когато, с каквото и на когото можем", коментира събитието собственикът на Goto Jewellery and diamonds Илия Кадинов.
На следващия ден след проведената благотворителна инициатива представители на някои от най-големите европейски марки бижута с диаманти уважиха официалното откриване на новия магазин на фирмата в Свети Влас. Само за вечерта на събитието беше представена специално селектирана за случая колекция от 18 карата злато, естествени соленоводни перли и диаманти. Впечатление правеха специално подбраните колекции на Tonino Lamborghini, Cesare Paciotti, Annamaria Cammilli, Maison Tatiana Fabergé, Aurora, както и авторската колекция бижута с диаманти на Goto.

Международното присъствие сред гостите беше подсилено от чара на топмодели от цяла Европа. Участничките във финала на конкурса Miss International Tourism 2018 проявиха силен интерес към бижутата на Goto. Допълнителен артистизъм в атмосферата привнесоха Pavell&Venci Venc', а сред популярните личности, които си закупиха бижута, беше бизнесменът Христо Сираков, който подари на новата си любима гривна от злато и сребро от колекцията GOTO by Aurora, и рапърът Pavell, който си купи два емблематични мъжки пръстена от колекцията GOTO by Zancan. Известен бизнесмен си тръгна от партито с мъжка гривна от кожа, абанос, злато и диамант, а рали състезател зарадва приятелката си с обеци от бяло злато.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай