08:00 ч.

18.12.16

1 мин.

0

0

0

Фотографка събра на изложба елитът в спорта

от Стандарт |

Фотографка събра на изложба елитът в спорта

Спортният ни елит се събра снощи в галерия "Нюанс" за откриването на първата самостоятелна изложба - Настроение на талантливата фотогрофка Христина Бицова. Сред гостите бяха министърът на младежта и спорта Красен Кралев (на снимката с фотографката), двукратният олимпийски шампион в борбата Боян Радев, вицепрезиденат на световната борба Цено Ценов, зам.деканът на факултета по журналистика в СУ проф. Еврем Ефремов.


Изложбата откри професорът от НСА Лозан Митев. Младата фотографка е родом от Благоевград. Тя завършва Софийския университет специалност музикална педагогика. В своята творческа кариера има сериозни постижения в областта на дизайна и книгопечатането като има решаващо участие в изготвянето на представителни албуми и издания свързани със спортното и олимпийското движение. Нейната творческа сила е насочена към търсенето на духовността и преживяването на човешката личност, която тя разкрива чрез езика на фотографията зад сивотата и отчуждението на съвременния свят. Христина Бицова е творец, който старателно избягва афиширането на своя художествен свят търсейки истински духовен диалог не чрез показността, а със силата на посланието на своите образи, които разкрива чрез оригиналността на своя зрителен ъгъл отразяващ дълбоко емоционалния и хуманен светоглед на авторката.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент