20:55 ч.

16.10.17

1 мин.

0

2

0

Втори том на "Корупционната България" нищи престъпленията от времето на Костов и Царя

от редактор |

Втори том на "Корупционната България" нищи престъпленията от времето на Костов и Царя

На пазара предстои да се появи втори том на трилогията "Корупционната България", който обхваща периода 1997-2005 г. Той е част от проекта "История на корупцията в България в годините на преход към демокрация".


Автори са известният разследващ журналист Христо Христов, бившият политик от СДС Едвин Сугарев и Красен Николов /Медиапул/.


Премиерата на изданието е на 20 октомври - петък, от 18:30ч. ул. „Г.С. Раковски" 108, в зала „проф. Асен Златаров" Национален дом на науката и техниката (до НАТФИЗ). Вход свободен.


Модератор ще бъде Ирина Недева от Асоциацията на европейските журналисти и БНР, а гост - историкът Момчил Методиев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:09 · 18.10.2017
Gerb - bkp
Потребител · 07:11 · 17.10.2017
Корупцията като начин на работа на държавни институции е от турско време, не платиш ли подкуп не става и имаш много проблеми,Българско наследство на управление, поведение и манталитет от тогава.Корупцията на прехода в България започва от 1985-6 година, с изнасянето на държавните заеми по частни сметки извън България на уважаемите другари от БКП-ДС
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент