В Шефийлд чакат Буш като спасител

В Шефийлд чакат Буш като спасител | StandartNews.com

Последно: 500 000 евро плюс 10% от правата за ЦСКА

Серджиу Буш е чакан като спасител на яловия "Шефийлд Уензди". Това призна мениджърът Грей след загубата 0:2 като гост на "Рединг". Румънецът, продаден от ЦСКА, не попадна в групата, тъй като чака работна виза.

"Много се надявам да го уредим бързо, защото имаме нужда от някого като Буш, който просто праща топката в мрежата. Срещу "Рединг" имахме трагична успеваемост. Топката непрекъснато се разкарваше в малкия пеналт на съперника, но не си спомням да я засякохме. Май вратарят им имаше едно хващане за цял мач", оплака се мениджърът на "кукумявките", които се свлякоха до 11-о място в Чемпиъншип.

Междувременно Буш се раздели с "червените" чрез послание в интернет. "ЦСКА е голямо семейство, горд съм и съм щастлив, че бях част от него. Вече ми липсвате, момчета! Пожелавам ви всичко най-добро и през лятото ще сме шампиони! Само ЦСКА!", написа румънецът.

"Стандарт" научи със сигурност параметрите по сделката за Буш. ЦСКА ще получи веднага 500 000 евро от англичаните. При "червените" остават и 10 процента от правата на нападателя. Втори транш не е предвиден. Ще има бонуси, но само при определен брой изиграни мачове, вкарани голове плюс евентуално влизане в елита.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай