Спортен журналист с дебютна книга

Спортен журналист с дебютна книга | StandartNews.com

Дебютната книга на спортния журналист Тодор Шабански „100 начина медиите да работят за нас" вече е на пазара. Издателство „Книгомания" е заложило на ценен пътеводител в съвременната информационна интернет джунгла.

100-те кратки съвета са илюстрирани със свежи графики, които помагат лесно и бързо да разберем как можем да активираме и да ангажираме медиите в наш интерес. Това издание ще ви научи да отсявате информацията. То ще ви помогне да разбирате кое е важното по най-бързия възможен начин. Ще разберете как да разпознавате троловете, какви са рисковете на социалните мрежи и как да изчистите паразитите от речта си.

И още – има ли цензура в медиите и има ли независими медии. Плюс: кои са най-важните 6 принципа в комуникациите. Наред с това - да не се занимавате с незначителните, негативни, безполезни и често вредни за вас неща. Ще ви пести време, пари и нерви.

То ще ви даде увереност, че можете сами да определяте как, по какъв начин да ползвате, но и да се възползвате от информацията и от медиите.

Да ги използвате, като пренасочите тяхната агресивност, настъпателност и дори нахалност, безпардонност в нужната от вас посока. Да ги накарате да заработят за вас. Според автора „Медиите са най-бързото и лесно средство да решите проблем, да добиете популярност, че дори да спечелите като контролирате обществото и направлявате събитията".

В съвременния свят на глобални комуникации и модерни технологии човек е все по-зависим от медиите. Влиянието, което средствата за осведомяване оказват върху личността става все по-определящо за нейното развитие, същностно позициониране и реализация в обществото. Всеки човек се изгражда и променя под влиянието на медиите, независимо дали осъзнава или не този безспорен факт. Всеки човек обаче вече може и да печели, да преуспява, да променя съдбата си, а и света чрез медиите. Тази книга е точно за това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай