Слави Трифонов пусна "За мен е чест"

Слави Трифонов пусна "За мен е чест" | StandartNews.com

Слави Трифонов пусна автобиографична книга. Тя се появи на пазара в събота и е озаглавена "За мен е чест" (думите, които водещият казва всяка вечер на своите зрители).

Очаква се шоуменът да представи официално новата книга в предаването си тази седмица.

"В тази книга ще видите непознати страни от личността на Слави. Ще видите един образ – доста различен от този, който познавате от екрана или от концертната сцена", споделя Иво Сиромахов, който е съавтор.

"Това не е автобиография, не е хроника, не е история, макар че в някаква степен е и комбинация от трите неща. Това са откровенията на един човек, когото всички българи познават. Един човек, който винаги е бил обсъждан, винаги е бил много обичан и много мразен, винаги е провокирал яростни дискусии за всичко, което прави. Тази книга е монолог, продължил в повече от 50 часа интервюта със Слави Трифонов. А той е човек, който по принцип не дава интервюта", се казва в предговора Сиромахов.

Книгата, за която се очаква да бъде сред търсените на предстоящия панаир на книгата в НДК, е от 230 страници и е на цена 16 лв.

Стандарт Нюз припомня, че до момента Трифонов има и други книги зад гърба си- "За стърчането", сборник с вицове от шоуто през годините, както и една готварска с майстора на чарпака Иван Звездев- "Те готвят".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай