Щастието е само в нашите ръце

Щастието е само в нашите ръце | StandartNews.com

Следвайте мечтите си и всичко ще е наред, съветва Алтъчър

Тази книга ("Обсидиан") е за онези, които не се оставят на течението на живота. За онези, които знаят, че светът се променя непрестанно. Знаят, че пазарите рухват. Изчезват работни места. И всичко, което сме смятали за сигурно, вече не съществува. Единствено и само от нас зависи да решим какво ще правим с живота си. Но трябва да избираме сами.
Новите технологии и икономически сили предполагат нови подходи, но и предлагат нови възможности за личен успех, кариерно развитие и социален престиж, доказва Алтъчър.

С много конкретни примери и най-вече с невероятния си опит, неизчерпаема енергия и непоправим оптимизъм Джеймс Алтъчър ще ни помогне да открием пътя към един нов и по-добър свят.

Джеймс Алтъчър е предприемач, гросмайстор, инвеститор, писател, управител на хедж фондове. Той знае как да печели по време на криза. А също и как да губи. Стартирал е повече от 20 различни бизнеса и компании, фалирал е поне 10 пъти, продал е няколко фирми със значителна печалба, написал е 11 книги. Има популярен блог с над 10 милиона читатели и безброй последователи в Туитър.

Плеличката Мая пак полита

На прага на първия учебен ден излизат от печат първите четири книжки за любимката на всички деца - пчеличката Мая!
"Пратеник на кралицата" е първата книжка от поредицата. Тя ще ви запознае с най-близкото обкръжение на Мая и с гордата Кралица на пчелния кошер. В "Пазете се от мечката" на преден план са вълненията на Уили. Най-добрият приятел на Мая е много ленив, но пък за сметка на това ... боязлив.

"Съдия Биуакс" ще ви срещне с върховния пазител на кошерите - надменния съдия Биуакс. "Странникът" ще ви направи свидетели на страховито разследване. През нощта някой е отхапал най-вкусното парче от любимата гъба на Шелби...

Агата Кристи не остарява

Госпожа Емили Ингълторп е заможната господарка на имение "Стайлс". След една развлекателна вечер със семейството и приятелите си тя е открита отровена в заключената си спалня. Дългият списък със заподозрени включва алчния й нов съпруг, доведените й синове, най-добрата й приятелка и един гостуващ лекар.

"Аферата в Стайлс" е първият публикуван роман на Агата Кристи, в който дебюта си прави и гениалният белгийски детектив - Еркюл Поаро.

Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра.

Сантиментален роман ни кара да се смеем

Натали изгубва любимия си съпруг и сърцето й се превръща в крепост, в която и най-блестящият прелъстител не може да проникне. А ако човекът, който вехне по Натали, не е прелъстител, не е блестящ, не може да се похвали с никакви забележителни качества, но притежава вродена деликатност?

Фоенкинос постига невъзможното: написва сантиментален роман, който ни кара да се усмихнем и да се замислим. Диалозите, ситуациите са пикантни и... деликатни според в. "Фигаро".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай