КОПИЕНОСЕЦ, разказ
Стартира петата "Алея на книгата"


11:55 ч.

01.10.17

1 мин.

0

1

0

Рут Колева пише за болестта си

от редактор |

Рут Колева пише за болестта си

Рут Колева mише автобиографична книга, в която разказва за тревожните състояния, в които всеки четвърти човек изпада – паник атаките.


Когато ми се случи това за първи път, не можеш да повярвам. По това време личният ми живот беше подреден, имах гадже, имах сериозни успехи в този период, предстоеше ми пътуване в Азия. Тогава попаднах в ситуация, в която се чувствах зле, обяви в Нова телевизия певицата.


Губиш се. И ти се срамуваш от това нещо, а това те капсулира в някакъв кошмар. Тези паник атаки се отключват след поредица от много преживяни негативни ситуации и то обикновено се отключва, когато ти вече си спокоен, продължи Рут.


Около две години ми отне да се възстановя от това състояние. Сега се опитвам да не се впускам в крайни емоции, които отново да провокират симптомите, които вече разпознавам добре. Това, което най-много ми помогна, бе комуникацията с хора, които са преживели същото. Това са болестите на 21-ви век, каза още Колева.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:10 · 01.10.2017
Руткe, взимаи си наркотицитe рeдовно
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент