„Пощенска кутия за приказки" представя "Работно време"

„Пощенска кутия за приказки" представя "Работно време" | StandartNews.com

София. „Пощенска кутия за приказки" е отново тук с поредната предизвикателна тема - „РАБОТНО ВРЕМЕ". Прекрасните разкази на почитателите на литературната инициатива ще бъдат представени на 3 декември от 19:00 ч. в Sofia Live Club.

В третото за сезона четене ще се включат Константина Живова, Александър Сано, Камен Алипиев, Биляна Петринска, Ненчо Балабанов, Мария Силвестър, Емил Джасим, Камен Воденичаров, Стоян Алексиев и Александър Митрев. Това са популярните личности, които ще трябва да представят най-добрите истории измежду стотици, изпратени от знайни и незнайни българи до адреса на „Пощенска кутия за приказки".

За пореден път многобройните почитатели на добрите истории ще се потопят в неповторимата атмосфера на една от най-популярните кампании, посветени на литературата у нас за последните години. 

За авторите ще има и подаръци от партньорите на "пощенска кутия за приказки. 

Крайният срок за изпращане на текстове е 30 ноември. Историите трябва да бъдат адресирани до [email protected]. Основно изискване е разказите да не надвишават 3 страници с формат А4 и шрифт 12.

Входът, както винаги е свободен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай