17:10 ч.

04.02.18

1 мин.

0

1

0

Първан Симеонов представи новата книга на „Галъп интернешънъл"

от редактор |

Първан Симеонов представи новата книга на „Галъп интернешънъл"

Едва ли има събитие, което скоро да е събирало на едно място представители на всички непримирими позици в обществения дебат напоследък. Преди дни Червената къща домакинства представянето на традиционната годишна книга на „Галъп интернешънъл" и залата се оказа тясна за изследователи и общественици с най-различни позиции.


Авторът на поредицата годишници Първан Симеонов постави началото на дискусията, подета от специалните гости Ивайло Дичев и Харалан Александров. Президентът на световната асоциация „Галъп интернешънъл" Кънчо Стойчев и авторът на справочната част в книгата Борис Попиванов продължиха представянето.


Книгата по традиция обобщава общественото мнение у нас и по света. Тази година книгата съдържа преди всичко непубликувани до този момент данни – както по български, така и помеждународни въпроси.


Всичките сто и една цветни графики и таблици за първи път тази година са преведени и на английски, с което цялата най-важна информация на годишника всъщност е ползваема за читатели, които ползват английски.


Книгата вече е в книжарниците, открива се и в онлайн продажба.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 06:44 · 05.02.2018
ей всичките тия костюмажи са на хранилка. Нямат един работен ден. Нямат нито морал нито съвест. Заблуждават народа срещу заплащене
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент