Първан Симеонов представи новата книга на „Галъп интернешънъл"

Първан Симеонов представи новата книга на „Галъп интернешънъл" | StandartNews.com

Едва ли има събитие, което скоро да е събирало на едно място представители на всички непримирими позици в обществения дебат напоследък. Преди дни Червената къща домакинства представянето на традиционната годишна книга на „Галъп интернешънъл" и залата се оказа тясна за изследователи и общественици с най-различни позиции.

Авторът на поредицата годишници Първан Симеонов постави началото на дискусията, подета от специалните гости Ивайло Дичев и Харалан Александров. Президентът на световната асоциация „Галъп интернешънъл" Кънчо Стойчев и авторът на справочната част в книгата Борис Попиванов продължиха представянето.

Книгата по традиция обобщава общественото мнение у нас и по света. Тази година книгата съдържа преди всичко непубликувани до този момент данни – както по български, така и помеждународни въпроси.

Всичките сто и една цветни графики и таблици за първи път тази година са преведени и на английски, с което цялата най-важна информация на годишника всъщност е ползваема за читатели, които ползват английски.

Книгата вече е в книжарниците, открива се и в онлайн продажба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай