Отново фурор за Емил Конрад

Отново фурор за Емил Конрад | StandartNews.com

Интернет сензацията с над 215 хиляди абонати в ЮТюб готви стендъп комедия

Влогърът раздаде в София стотици автографи върху втората си книга "#сподели"

Стотици фенове чакаха с часове реда си за автограф и снимка с Емил Конрад пред книжарница "Хеликон" на столичния булевард "Цар Освободител". Случаят с безкрайните опашки на премиерата на първата книга на влогъра, "Нещата, на които не ни учат в училище", се повтори и преди вечер с представянето на втората - "#сподели". Събитието поставя началото и на национално турне, което ще обиколи още 10 града в страната. Сред тях са Велико Търново, Варна, Пловдив, Бургас и Стара Загора. В изданието на "Егмонт" авторът излага гледните си точки по теми, които вълнуват младежите у нас. На премиерата Конрад сподели, че целта този път му е да бъде по-скоро сериозен. Илюстрациите в изданието са дело на негов фен от Враца. Запознават се по време на турнето за първата книга на интернет сензацията. Тя се оказа най-продаваната за 2015 година с над 50 хиляди пласирани копия. Влогърът пусна и безплатно мобилно приложение, което представлява игра на асоциации и е много популярна сред младите хора.

В продажба са и билети за първата стендъп комедия на Конрад. Представлението ще се състои в зала 1 на НДК на 1 септември от 16 часа. Постановката носи името на глава от "#сподели" - "Изкуството да бъдеш мързелив". Билети за шоуто се предлагат на касите на НДК и на сайта ticketportal.bg.

Емил Конрад има вече над 287 хиляди фенове в социалната мрежа Фейсбук и над 215 хиляди абонати в сайта за видеосподеляне ЮТюб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай