21:45 ч.

29.10.15

1 мин.

4228

0

0

Четем словесните портрети на Ива Йолова

от Стандарт |

Четем словесните портрети на Ива Йолова

В навечерието на Деня на народните будители издателство "Ентусиаст" пусна книгата "По думите ще ги познаете" от журналистката Ива Йолова. Дългогодишната й практика и опит в културните отдели на редица вестници, формалните й и неформални срещи и интервюта с едни от най-ярките представители на литературата и изкуството са първопричина и вдъхновение за появата на този том. В изданието са поместени снимки и материали от семейните архиви на героите, както и от личния на авторката.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент