Антон Дончев с двойна премиера

Антон Дончев с двойна премиера  | StandartNews.com

Двойна премиера прави в. "Стандарт" на големия български писател Антон Дончев. Жители и гости на Небесър и Бургас ще извият опашка за трите тома на бестселъра "Сянката на Александър Велики" и автограф от живия класик.

Представянето на уникалния роман, разказващ историята на Лизимах, в Несебър ще е от 18 ч. в петък. В събота пък Антон Дончев ще се срещне с почитателите си в Mall Galleria Бургас на пъпа на града. В 14,30 ч. хитовият роман за траките ще бъде представен от проф. Иван Маразов. Книга с автограф ще получат министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и кметът на Бургас Димитър Николов, които ще са специални гости на премиерата. До 17,30 ч. Дончев ще раздава автографи, а желаещите да научат лично от него историята на последната му книга ще могат да си купят трите й части с намаление.
Двойната премиера се организира от в. "Стандарт" и издателство "Захарий Стоянов", с чието клеймо последният роман на Антон Дончев излезе на пазара. За броени седмици "Сянката на Александър Велики" се превърна в един от най-търсените и продавани романи. Партньори на събитието са община Бургас, в. "Черноморски фар" и Mall Galleria Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай