Станимир напусна X Factor с обещание за дует

Станимир напусна X Factor с обещание за дует | StandartNews.com

Музикалната битка в X Factor става все по-оспорвана. Вчера сцената на шоуто напусна Станимир, който се изправи в директна битка срещу Траян. Двамата събраха най-малко зрителски вот, а журито взе финалното решение кой да продължи напред.

Менторът на Станимир Мария Илиева обяви, че е готова да направи дует с него и по този начин да осъществи една от мечтите му.

Междувременно X Factor търси желаещи за предизвикателството Lip Sync (да имитираш пеене само с уста). Бионсе, Гуен Стефани, Кейти Пери, Ема Стоун, са само част от световноизвестните личности, които го приеха с удоволствие.

Водещите на "Господари на ефира" Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека предизвикаха двама от журито на мзикалното шоу по Нова тв. Двамата изпълниха песента „Чикитита" на ABBA, а след това Заки и Любо продължиха с артистичните изпълнения. "Господарите" очакват Саня, Мария Илиева, както и водещите Мария Игнатова и Алекс Раева, за да пробват Lip Sync.

Двете предавания предизвикват меломаните, които не могат да пеят, но имат артистични умения, да запишат свое видео, да го качат във Vbox7.com, където има специална категория за Lip Sync. Най-добрите ще получат награди от "Господари на ефира".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай