15:39 ч.

23.09.14

1 мин.

1097

0

0

Спасителите от Бургас свирят на Хасково Джаз

от Красимира Славова |

Спасителите от Бургас свирят на Хасково Джаз

Хасково. Станалите известни като спасителите от ад край „Росен" момчета от международната джаз групата „Open Source Trio" ще забият по време на 18-тия джазфест в Хасково HASKOVO JAZZ, който стартира в понеделник вечерта.


Пълнолетният брой на фестивала тръгна с изпълнения на певицата Марина Господинова и Йордан Тоновски -на пияно.


Open Source Trio - барабаниста Юри Ибо Кая Шеве от Германия и басиста Райлеймон Обри Жосиемар Томас Жанга от Кюрасао, автономни Холандски Антилски острови, свирят в четвъртия ден на форума-на 25 септември. Същата вече на сцената на театъра в град е и изпълнението на друг от интересните гости на хасковския фест тази година-организаторът на джаз фестивала в Кайро Амру Салах.


Амру Салах е пианист, композитор на джазова, детска и филмова музика.


По традиция „Хасково джаз" ще е една седмица, тази година от 22 до 27 септември. Гостуват както родни, така и музиканти от Словакия, САЩ, Унгария, Египет, Англия. Фото, графична и изложба на плакати са част от съпътстващите прояви по време на фестивала.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент