Риана - най-стилна на "Брит" (ОБЗОР)

Риана в тоалет на Армани дълго позира пред фотографите

Риана - най-стилна на "Брит" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Адел грабна 4 статуетки, Дейвид Боуи бе обявен за икона

Риана, Кайли Миноуг и Адел бяха обявени за най-стилните звезди на британските музикални награди "Брит". На церемонията преди вечер в концертната зала "O2" в Лондон певицата от Барбадос дълго позира в ефирна лилава рокля на Армани, а на сцената излезе да пее с Дрейк в бял тоалет на "Балмен". Кайли избра черен дантелен тоалет с корсет, панделка на талията и пищна пола на Долче и Габана. Тя допълни визията си с черна шапка и зелени обувки. Австралийската звезда не се отдели от Джошуа Саси, с когото обявиха годежа си преди дни.

Адел, която спечели 4 награди "Брит", също смени две визии. Тя бе фатална в тъмночервено на Джамбатиста Вали с дълбоко деколте и с дълъг черен маникюр. После блесна във Валентино с принтове. Триумфът на английската любимка бе заради статуетките й - за най-добър албум за "25" /за трети път/, за изпълнителка номер едно на Острова, световен успех и за сингъла й "Хелоу". "Да се завърна след толкова време и да бъда толкова топло приета, това наистина означава много за мен", заяви гласовитата икона по време на бляскавата церемония.

"Брит", които са британският аналог на американските "Грами", отдаде почит и на Дейвид Боуи. Легендарният рокаджия посмъртно получи приза "Икона". "Нямаше друг като него", заяви Ани Ленъкс, връчвайки наградата на Гари Олдмън. "Той самият беше живо олицетворение на думата икона", заяви прочутият актьор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай