Популярната певица IMANY идва в България

Популярната певица IMANY идва в България | StandartNews.com

Френската звезда Imany идва за първия си концерт в България на 14-ти май в SOFIA LIVE CLUB, по покана на Art Studio.

Младата изпълнителка, която успя да покори върховете на световните класации с дебютния си сингъл „You'll Never know", спечели сърцата на милиони фенове от цял свят и бързо се превърна в любимка на меломаните.

Дебютният албум на чаровната певица, „The Shape of a Broken Heart" излиза през 2011г., съдържа 12 песни и достига платинен статус във Франция, Гърция и тройно платинен в Полша.

Популярността й в България не закъснява и днес тя е един от най-звучащите в българския ефир артисти, а успешният ремикс на „Don't Be So Shy" и „You'll Never know" , могат да се чуят във всички клубове и дискотеки.

Родом от Франция, Nadia Mladjao, по-известна с псевдонима Imany (което в превод от суахили означава „вяра") в ученическите си години е била атлет и се е състезавала в дисциплината "висок скок". След спорта прави успешна кариера като модел в агенция Ford Models Europe. По-късно заминава за Щатите, където прекарва 6 години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика.

В съботната майска вечер, Imany ще се качи на сцената на Sofia Live Club в 22ч. с 8 членен бенд и ще изпълни, както най-големите си хитове, така и песни от чисто новия й албум, който се очаква да излезе през 2016-та.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 60 лева могат да бъдат закупени от 29.02.2016г. (понеделник) в мрежата на Ticketportal и партньорските каси: Office 1, ПИКАДИЛИ, КНИЖАРНИЦИ BOOKTRADING, ОМV И В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НА НДК.
Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай