Остава обявиха гост-музикантите за годишнината си

Остава обявиха гост-музикантите за годишнината си | StandartNews.com

Млади групи и изпълнители, плюс музиканти от ПИФ и Мастило ще вземат участие в концерта на 4 септември

София. Група Остава ще отпразнуват своята 22-годишнина с концерт на 4 септември (този четвъртък) в Маймунарника, а днес бяха обявени и гостуващите групи и музиканти за предстоящото събитие.

Концертът се провежда ежегодно в края на лятото, събирайки стотици фенове на групата от различни генерации.

Традиционно в изявите на живо взимат участие много музиканти, познати от други популярни проекти, приятели на Остава. Тази година на сцената на Маймунарника към състава на групата ще се присъединят няколко вокалиста - за различни песни са поканени Димо от "P.I.F.", Вики от "Мастило", както и една сравнително нова изпълнителка, набираща популярност през последната година - Ража. Към инструменталистите ще се включат Димитър Семов (ударни) и един от старите членове на Остава – Михаил Шишков, със своята педъл стийл китара, чието звучене е така характерно за първите албуми на формацията.

За цялостния предварителен съпорт Остава ще гласува доверие на млади артисти от новосформирания инди лейбъл Homeovoxmusic. Мила Робърт и групите Bears And Hunters и Hayes&Y - в поредни сетове – ще предствят за първи път на голяма сцена авторските си парчета. Преди, в кратките паузи, както и след концерта музиката в клуба ще избират Shakermaker и Bel.

Билети за концерта на Остава и приятели се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 8 лв. при предварително закупуване и 10 лв. на самата дата и място. Каси - Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, Маймунарника. На 4 септември клубът ще отвори врати в 19:00, подгряващите изпълнители стартират в 20:00, а Остава се очакват на сцената в 21:00.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай