Още билети за Бочели

Още билети за Бочели | StandartNews.com

Още 1700 допълнителни билета пускат организатoрите на концерта на Андреа Бочели от European еvent service. 200 от тях ще бъдат vip - по 300 лева, отделени на специална платформа с отлична видимост към сцената. За богатите меломани са предвидени стилни маси и столове.

Първоначално предвидените бройки от най-скъпата категория за голямото шоу на 31 август на "Българска армия" бяха изцяло изчерпани, а интересът продължава да е изключително голям - както от България, така и от Балканите.
В Eventim са получени запитвания за закупуване на vip-пасове от десетки заможни българи, различни фирми, посолства, бизнесмени и знаменитости от Сърбия, Румъния и Турция.

Преди седмица бяха пуснати в продажба и още 2000 билета от всички ценови категории, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес към таланта и харизмата на големия тенор. Спешно бяха добавени нови 1500 бройки. 150 тона оборудване, звук, осветление и видео ще бъдат вкарани на "Българска армия" в Борисовата градина с 20 камиона. Изграждането на сцената ще започне още утре - точно десет дни преди събитието. Техниката ще осигури перфектно качество на звука и визията по време на концерта за 18-те хиляди зрители.

Последните останали бройки билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай