Орлин победи в "Бургас и морето"

Орлин победи в "Бургас и морето"  | StandartNews.com

"Импресия", изпълнена от Орлин Горанов, е победителят в "Бургас и морето 2014", който се проведе в Летния театър преди вечер. Баладата бе част от 11 песни, включени в конкурсната програма на феста. Парчето е по текст на Александър Александров, музика на Александър Савелиев, който е и аранжор заедно с Кристиан Илиев.

Магнетичното изпълнение на Горанов грабна сърцата на престижното фестивално жури в състав Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Димитър Маджаров, както и майсторите на китарата Цветан Недялков и Иван Стоянов от "Ку-ку Бенд". Председател бе проф. Михаил Белчев. Наградата на публиката отиде при Георги Дюлгеров и Ралица Ангелова, които изпълниха "Всичко е наред", музика и аранжимент Светослав Лобошки, текст Лора Гочева - Лора.

Разбира се, "Бургас и морето" не можеше да мине и без напомняне за великия Гого от "Тоника". На фона на неговата усмивка, идваща от екраните на сцената, колегите на Гого, предвождани от съпругата му Ева, изпълниха някои от най-обичаните им песни. За доброто настроение на зрителите се погрижиха и Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Михаил Белчев, Митко Щерев и Илия Ангелов, които изпълниха едни от най-любимите и незабравими хитове на българската поп музика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай