13:40 ч.

22.12.15

2 мин.

2189

0

0

Обявиха още една силна банда на Sofia Metal Fest

от редактор Румен Пенчев |

Обявиха още една силна банда на Sofia Metal Fest

Младата банда Powerwolf ще бъде втората основна група на 10 април заедно с голямата четворка на европейския траш метъл - Kreator, на Sofia Metal Fest 2016, информират от Z-Rock. Събитието ще се състои на 9 и 10 април 2016 в столичната зала Универсиада.


Powerwolf постигат много добри успехи през последните години. С албума „Blood Of The Saints" (2011) те престояха 3 седмици в класацията за германски албуми, като дори достигнаха да номер 23. Германският Metal Hammer избра групата за „ascenders of the year", а албумът за „Power Metal album of the year".


С албума „Preachers Of The Night"(2013) Powerwolf постигнаха това, до което друга метъл група не е достигала до тогава: Вълците достигнаха до първа позиция в класацията за германски албуми. Това лято беше издаден шестият им албум "Blessed & Possessed".


Powerwolf ще се представят с пълнокръвно 90-минутно шоу.


Досега за Sofia Metal Fest са ясни - Kreator, Powerwolf и Paradise Lost.


Билетите се продават в мрежата на Eventim в цялата страна, както и в Сърбия и Румъния.


До 31 март цената на билетите ще е 120 лева. От 1 април до 10 април билетите ще струват 140 лева. Билетът за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли оттук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент